Boomverlichting

Boomverlichting

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Boomverlichting is dé sfeermaker in uw tuin. De honderden lampjes in uw boom creëren een unieke setting, waar u de hele winter van kunt genieten. Wij leveren verschillende verlichting sets voor het verlichten van uw boom, die gebruikt kunnen worden voor bomen van 2 tot boven de 10 meter. Bovendien is onze boomverlichting veilig en energiezuinig. Bestel eenvoudig online, of vraag ons gerust om advies!

Boomverlichting kopen

Als het op boomverlichting aankomt hebben wij oog voor kwaliteit. Naast online retailer zijn wij onder meer specialist op het gebied van verlichting. Vandaar dat wij ons assortiment hebben samengesteld uit lampjes waarmee u veilig en energiezuinig uw boom kunt verlichten. Onze lichtsets zijn voorzien van LED-lampjes en hebben een laag energieverbruik. Daarnaast voldoet onze verlichting aan alle Europese normen. Wordt u blij van een mooi verlichte tuin? Gebruik onze boomverlichting voor buiten gerust het hele jaar door!

Hoogwaardige verlichtingssets

Wij leveren hoogwaardige verlichtingssets en hebben al onze producten op voorraad. Neem bijvoorbeeld de Tronix LED Treelight boomverlichting 420L. De 420L staat voor 420 lampjes, waar u elke boom prachtig mee kunt decoreren. De kleur van de LED-lampjes is warm wit en de set kan zowel binnen- als buitenshuis gebruikt worden. Verder maakt de modulaire opbouw van de set hem uiterst geschikt voor middelgrote bomen en struiken.

Bent u op zoek naar een grotere boomverlichting set? Bekijk dan de Tronix Treelight 840L, met 840 lampjes en 2 x 63m groene kabel. Door de professionele kwaliteit en de lange levensduur zal de set uw bomen vele winterperiodes blijven verlichten. Tevens is het door het lage energieverbruik mogelijk om de lampjes het hele jaar door te gebruiken.

Moet ik de lampjes alleen voor de takken gebruiken?

Bij het kiezen van een geschikte verlichtingsset voor uw boom dient u rekening te houden met de takkenstructuur. Vaak wordt ervoor gekozen om alleen de hoofdtakken te verlichten. De takken worden ingewikkeld met boomverlichting, waardoor uw boom op een hele sfeervolle manier wordt verlicht. Wilt u meer halen uit uw tuin? Vergeet dan niet de boomstam en de kleinere takken in te wikkelen met kerstlampjes. Het resultaat is een waar lichtspektakel!

Permanent uw boom verlichten?

Wilt u permanent uw boom van verlichting voorzien? Houd er dan rekening mee dat de lichtsnoeren niet te strak rondom de takken en stam worden ingewikkeld. Doordat de boom groeit komen de lichtsnoeren op spanning te staan, met het breken en scheuren van het materiaal tot gevolg. Zorg daarom bij het bevestigen van de boomverlichting altijd voor extra speling, vooral bij jonge bomen.

Wat heb ik nodig om mijn boom te verlichten?
Voor het verlichten van uw boom heeft u slechts enkele benodigdheden en gereedschappen nodig:

• Handschoenen; idealiter van leer of synthetisch materiaal
• Ladder
• Boomverlichting

Voor het bevestigen van de lampjes rondom de boom heeft u geen spijkerhaken nodig. De schors van uw boom houdt de lampjes om hun plek. Tevens dienen de handschoenen ter bescherming tegen sneetjes.

Advies van onze verlichtingsexperts

Wilt u advies ontvangen over het jaarlijkse onderhoud van uw buitenverlichting? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Uiteraard is het ook mogelijk om ons te mailen. Wij helpen u graag met vragen over onderhoud, stroomvoorziening, bedrading, het aantal lampjes en een evenwichtige stroombalans. Zo kunt u met een gerust hart genieten van de adembenemende boomverlichting!

DeKerstwinkel: gratis levering vanaf €85!

Bent u erover uit en wilt u vandaag nog één van onze verlichtingssets voor uw boom bestellen? Plaats dan snel en eenvoudig uw order. Met slechts enkele kliks is alles afgerond, waarna wij zorgen voor een spoedige levering. Bestelt u voor 14:00? Dan heeft u de dag daarop al uw lampjes in huis. Mocht u nog vragen hebben, of advies willen ontvangen, schroom dan niet om contact op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen over boomverlichting.