Fairybell

Fairybell

Fairybell – een Fairybell kerstboom biedt dé oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een unieke kerstboom wil opzetten. Bevestig hem aan uw vlaggenmast en zie met eigen ogen hoe honderden voorgemonteerde LED-lampjes zich vormen tot één kerstboom. Bovendien is de Fairybell kerstverlichting vlaggenmast de ideale kerstboom voor buiten. Zo is de vlaggenmast kerstboom duurzaam, weersbestendig en creëert het tevens een idyllische kerstsfeer, waar u met het hele gezin van kunt genieten. Bestel vandaag nog uw Fairybell vlaggenmast verlichting; dan zorgen wij voor een gratis verzending (vanaf €85).

Fairybell kerstboom

De kerstboom vlaggenmast van Fairybell dankt zijn populariteit onder meer aan het gebruiksgemak. Ze heeft u binnen enkele minuten de verlichte kerstboom buiten opgehangen met het ophijssysteem in uw bestaande vlaggenmast. Daarnaast werkt Fairybell met duurzame LED-lampjes. De lampjes verbruiken weinig stroom en gaan ook nog eens jarenlang mee. Vandaar dat de buitenverlichting een milieuvriendelijk alternatief vormt voor een echte kerstboom.

Een betoverende vlaggenmast kerstboom

Een Fairybell kerstboom koopt u natuurlijk niet voor het gebruiksgemak en de duurzaamheid. Waar het namelijk écht om gaat is de sprookjesachtige kerstsfeer die de lichtjesboom teweegbrengt. Met de honderden (of duizenden) LED-lampjes creëert u een idyllische, winterse ambiance en geniet u dagelijks van een waar lichtspektakel; vier een kerst als nooit tevoren!

Vlaggenmast verlichting aan de muur

Heeft u geen vlaggenmast, maar wilt u wél een feestelijke Fairybell kerstboom in uw tuin? Bekijk dan onze Fairybell muurboom: een ideale oplossing voor iedereen die geen tuin heeft of over weinig ruimte beschikt. Plaats de verlichte kerstboom tegen een huis, schutting of bedrijfspand en geniet de hele winterperiode van de honderden LED-lampjes in de kleur warm wit. Vaak duurt het bevestigen van de kerstverlichting slechts 10 – 15 minuten.

Ook kerstverlichting voor binnen

Tevens is het ook mogelijk dat u niet op zoek bent naar een LED kerstboom voor buiten. In dat geval bieden wij een waardig alternatief: Santa’s Tree. In tegenstelling tot de Fairybell kerstboom hoeft u deze schitterende kerstdecoratie niet op te hangen en kunt u hem in elke kamer plaatsen. Geef uw huis een feestelijke tint met de diverse trees; verkrijgbaar in vijf maten (0,25 – 1 m).

Tijdelijke Fairybell aanbieding

Onze Fairytell buitenverlichting is tijdelijk afgeprijsd. Maak gebruik van onze korting die op kan lopen tot wél 25%. Zo betaalt u tijdelijk slechts €175 voor de Fairytell vlaggenmast kerstboom 300cm 480 LED Warm White. Met zijn verbluffende 480 LED-lampjes wordt deze kerstboom geleverd met een mast. U zet hem eenvoudig op zonder gereedschap.

Bent u op zoek naar een grote kerstboom vlaggenmast? Dan raden wij de Fairybell kerstboom 2018 1000cm 400 LED Warm White aan. Voor deze 10 meter hoge eyecatcher betaalt u tijdelijk €779,95. De kerstverlichting is bestand tegen alle weersinvloeden en houdt het met zijn duurzame LED-lampjes vele jaren vol.

Diverse soorten en maten

Als groothandel op het gebied van kerstverlichting bieden wij vlaggenmast verlichting in diverse soorten en maten. De hoogtes variëren tussen de 3 en 10 meter. Wat lampjes betreft is de kleinste kerstboom voorzien van 480 LED-lampjes, terwijl de grootste Fairybell geleverd wordt met 4000 lampjes.

Eenvoudig online bestellen bij DeKerstwinkel.nl

Bestel vandaag nog een vlaggenmast kerstboom en maak gebruik van onze tijdelijke korting. Mits u voor 14:00 uw order heeft geplaatst, heeft u de dag daarop al uw Fairybelll lichtjesboom in huis. Tevens hanteren wij vanaf €75 een gratis verzending. Heeft u nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Bel of mail ons dan gerust. Onze medewerkers staan u graag te woord en voorzien u van een gedegen advies, zodat u altijd een Fairybell kerstboom kiest die aan uw wensen voldoet!